Over

Sacred School 

Hedendaags vinden veel mensen de termen spiritualiteit en hekserij zweverig of vaag. De Sacred School brengt deze thema’s op een toegankelijke manier in de vorm van waardevolle programma’s en retreats waarbij je aan de slag gaat met je spirituele ontwikkeling en zelfontplooiing. Op deze manier hopen we spiritualiteit te normaliseren. Want spiritualiteit gaat eigenlijk over bewust zijn en liefde. En hoe meer mensen zich bewust zijn van zichzelf en zichzelf liefhebben, hoe mooier de wereld er uit ziet.

De founders

Landa en Emmelie kennen elkaar sinds de zomer van 2020. De klik ontstond al vrij snel na de eerste ontmoeting. Na deelname aan een intense vrouwencirkel, waar er ook nog eens twee uur reistijd was, is er een diepe connectie ontstaan waaruit deze samenwerking voortvloeide. Beiden hebben ze affiniteit met spiritualiteit & hekserij en zien ze in hoe belangrijk het is om de verbinding aan te gaan en je open te stellen voor contact met gelijkgestemden.

 

Het eerste programma die de vrouwen samen hebben opgezet in 2021 is de Sacred Self-Love Journey. Een jaar lang nemen zij je mee om Magische Self-Care Rituelen te brengen op toegankelijke wijze.

Sacred School

Vergroot jouw zelfliefde door middel van zelfontwikkeling en spiritualiteit. De Sacred School helpt je om jezelf helemaal te omarmen.

Volg ons op Instagram: @sacredschool.nl

Contact

Sacred School

Stoomloggerweg 8 unit 1.8
3131 KT Vlaardingen
(alleen op afspraak)

info@sacredschool.nl

KVK: 69940568
BTW: NL002198676B86

top
© 2024 Sacred School | Landa Penders