Sacred Self-Love Journey

Emmelie & Landa
  | 
30 december 2021
“Door de SSLJ sta ik al een heel stuk dichter bij mezelf.” – Kim

Ben je klaar om jezelf op de eerste plaats te zetten?

In de Sacred Self-Love Journey leer je hoe je kunt luisteren naar je intuïtie en hoe je jezelf kunt toestaan om te leven volgens jouw waarheid en je eigen unieke pad te bewandelen.

Spirituele zelfzorg: jouw pad naar innerlijke vrede


Op het gebied van zelfontwikkeling & spiritualiteit wil je méér. Je voelt namelijk dat binnen deze thema’s de sleutels zich bevinden naar wat jij wilt én nodig hebt voor een ontspannen en gelukkig leven.

Maar je voelt ook de keuzestress van alles waar je uit kunt kiezen. Er zijn talloze boeken, cursussen, behandelingen en evenementen die je op weg helpen om de beste versie van jezelf te worden. En dat die opties er allemaal zijn is fantastisch!


Maar misschien zorgt dat er juist voor dat je niet weet waar te beginnen. Of je hebt al zo veel gedaan, maar het integreren ervan lukt niet zoals je zou willen. 

Hier ben je helemaal klaar mee..

•  Je onzeker voelen over jouw pad en de keuzes die je maken wilt. Jezelf afwijzen heb je (onbewust) lang genoeg gedaan.

•  Je overrompeld voelen door het grote aanbod in spiritualiteit & zelfontwikkelingsland. Waar moet je beginnen en/of wat resoneert nu écht?

•  Vaak een leeg batterijtje hebben van alle verplichtingen waar je aan deel moet nemen. Je wilt je energie goed kunnen beschermen en voor jezelf durven kiezen.

• Oude patronen, beperkende gedachten en blokkades. Je voelt dat je ze nu echt eens wilt aankijken en loslaten, maar weet nog niet hoe.

•  Weinig gelijkgestemde mensen in je omgeving hebben die je begrijpen als je het hebt over zelfontwikkeling & spiritualiteit.

Dit levert het meedoen aan de SSLJ jou op:

 

In plaats van buiten jezelf te blijven zoeken naar ervaringen en kennis die jouw leven op miraculeuze wijze fantastisch gaan maken, weet jij dat je alles al in je hebt. Én, nog belangrijker: hoe je hierbij kunt komen.

Je beseft dat jij onderdeel bent van de natuur en dat door mee te bewegen met de energie van de seizoenen (lente, zomer, herfst, winter – inderdaad!) je altijd precies bent waar je moet zijn. Het leven geeft je precies wat jij nodig hebt.

Jij kent jezelf, bent je bewust van je talenten én valkuilen en durft er met zachtheid mee om te gaan. Je deinst niet langer terug van de uitdagingen die op je af worden gevuurd. The good, the bad & the ugly: het is allemaal welkom. You got this!

Kies je voor de Sacred Self-Love Journey, dan kies je ervoor jezelf volledig te leren omarmenstap voor stap – op jouw tempo. Je ontvangt de tools om oude patronen en beperkende gedachten te transformeren, zodat je vol zelfvertrouwen & zelfliefde de regie over je eigen binnenwereld in handen krijgt.

In de Sacred Self-Love Journey volg je de seizoenen, verrijk je je mindset en leer je jezelf op #1 te zetten.

100 video’s & audio’s (9,5 uur)

Verdeeld over 12 maanden, met fijne thema’s passend bij de energie van die maand, zoals: space holden voor jezelf, balans creëren, innerlijk kind, schaduwwerk & nog veel meer.

Instagram Community

Waar je in een veilige container met meer dan 80 andere SSLJ reizigers kunt verbinden, je proces kunt delen en vragen kunt stellen.

Forever toegang tot de lessen

Ook als jouw eerste jaar voorbij is. Zo kun je de inzichten die je opdoet écht integreren.

Bonus: Gastdocenten

Je ontvangt extra lessen over hun expertise, zoals: De Wereld van de Tarot - Sytse Monsma (Kosmisch Verbinder), Controle over jouw Energie - Natascha de Hulster (Praktijk Akitsu) & Our Sacred Cycle - Nada Petravic (Down to Earth Women).

BONUS in 2023

Stap je dit jaar nog in, dan vier je de heksenfeesten Mabon & Yule middels een online Sharing Circle. Een magisch moment om even bij jezelf in te checken en te verbinden met de andere reizigers.

Sacred Self-Love Journey

€799 € 385

Anderen kozen voor de Sacred Self-Love Journey, omdat..

Nu ik (bijna) een jaarcyclus SSLJ heb meegedaan, kan ik alleen maar dankbaar zijn dat ik hiervoor heb gekozen. Voor mij zijn dit echt bewuste keuzes voor even een me-time moment, echt even tijd en aandacht voor mezelf. Tijd om me te verbinden met mezelf en de natuur, even in te checken 'hoe gaat het nou eigenlijk met me', of heerlijk een van de rituelen te doen die zo leuk en afwisselend zijn. Die tijd nam ik voorheen eigenlijk zelden... ik ging maar door... Tja, valkuilen! Ik merk dat ik zachter wordt voor mezelf, en daar zal deze reis ook mee te maken hebben gehad.
Miranda
Ik voelde dat ik mijn spirituele kant wilde onderzoeken, maar had een paar associaties met spiritualiteit die ervoor zorgden dat ik dat moeilijk vond om te doen en voor 'uit te komen' (zweverig en humorloos bijvoorbeeld). Toen ik Landa & Emmelie en de SSLJ ontdekte zag ik dat het ook op een manier kon die bij mij past. Tot nu toe is het precies de juiste balans tussen serieus en diep, maar ook gewoon fun en lichtere kost. Ik voel nu vooral de opening naar mezelf om rituelen te doen en me niet belachelijk te voelen. Het smudgen vond ik bijvoorbeeld heerlijk om te doen met de playlist van SSLJ erbij!
Jet
Ik koos voor de SSLJ omdat het een veilige omgeving is waarin ik mag bewegen hoe ik wil. Op de voor- of achtergrond, maar wel de bedding heb van medeheksen die dezelfde beweging maken voor zichzelf: de stap voor zelfliefde. Tot nu toe heeft het me rust gebracht! En de reis in mezelf heeft haar eigen ritme en door daar juist rust en slow motion in te brengen (waaronder meer offline zijn) geeft het ruimte tot verbinding mét mezelf. Als je thuis wil komen op eigen tempo in een veilig warm nest, zonder moeten of streven, gun jezelf dan deze journey.
Niki

Door het volgen van de SSLJ bereik je dit:

Je maakt tijd voor jezelf

Je weet precies wat het je oplevert, dus voelt je toegewijd om jezelf die tijd te geven. En je voelt je er ook niet meer schuldig om.

Je leeft volgens de seizoenen

Je weet precies wanneer je intenties kunt zetten, ze tot bloei zullen komen, hoe je de vruchten kunt plukken en durft ook weer los te laten en de cyclus af te sluiten.

Je bent je authentieke zelf

Je herkent je maskers en in plaats van ze af te keuren, ben je zacht voor ze en durf je ze af te zetten. Je ziet jouw kwetsbaarheid als kracht.

Wat voor thema's & rituelen komen er langs gedurende het jaar?

Elke maand duik je in een thema, passend bij de energie van de heksenfeesten die de natuur volgen.

 

Dit is de kern van de Sacred Self-Love Journey: via de online leeromgeving bekijk je korte video’s en leer je fijne rituelen (oefeningen) over spiritualiteit & zelfontwikkeling die eraan bijdragen jouw zelfliefde te vergroten. Ze blijven onbeperkt voor je beschikbaar en je bent per maand circa 1 à 2 uur bezig met het programma.

1 • Je leert in januari Space Holden (ruimte te maken) voor jezelf, zodat je ruimte maakt om te kunnen voelen.

2 • In februari spendeer je aandacht aan jouw Veilige Nest, de plek waar jij je fijn en prettig voelt.

3 • In maart vieren we de lente-energie en ervaar je jouw Wedergeboorte in de cyclus van de seizoenen.

4 • Je duikt in april in het thema Authenticiteit en leert jezelf nog beter kennen.

5 • In mei ga je de stroom van Levensenergie ervaren en leer je wat je kunt doen als het even niet flowt.

6 • In juni dompel je je onder in de zomer-energie waarin alles in Bloei staat en je overvloed ervaart.

7 • Hoe je meer Balans creëert in je leven – en wat balans eigenlijk precies is – leer je in de maand juli.

8 • Dankbaarheid is het thema in augustus, waarin je o.a. leert omdenken. Zelfs voor vervelende dingen kun je dankbaar zijn!

9 • In september gaan we Oogsten: wat haal je binnen & wat laat je los?

10 • Je gaat aan de slag met Schaduwwerk in oktober: waar mag jij licht op schijnen?

11 • In november geef je jouw Innerlijke Kind wat het nodig heeft.

12 • December is bij uitstek de tijd om je holletje in te duiken, dat past helemaal bij de Winter-energie. Je leert precies hoe je dat kunt doen in deze drukke feestmaand.

Waarom de SSLJ zo uniek amazing waardevol te gek is:

Out-of-the-box

Het programma bevat een fijne mix van prikkelende mindset & kennisvideo’s die je out-of-the-box laten denken én duidelijke uitleg over de self-care rituelen. Dit alles met een gezonde dosis humor, want wij geloven dat jezelf ontwikkelen nog effectiever is als je erbij kunt lachen.

Jouw tijd is waardevol

Daarom zijn we to the point en doen we niet aan langdradigheid. Jij vliegt in je eigen tempo door de video’s heen die gemiddeld 3 à 4 minuutjes per stuk duren. Je plant vervolgens de rituelen (3 per maand) in op een moment dat jou uitkomt. Dit wordt enorm fijn ervaren door huidige reizigers van de SSLJ.

Wij zijn niet jouw guru’s

Tuurlijk, we delen vanuit ons eigen perspectief en beschikken over vele tools die we je met alle liefde doorgeven. Maar jij hebt jouw eigen wijsheid in je het is onze intentie om je eraan te herinneren dat je er altijd toegang tot hebt, zonder afhankelijkheid te creëren. You are your own guru!

Forever toegang

Je krijgt enorm veel waarde voor een lage prijs. Naast alle extra’s - zoals de Instagram Community, de Maandelijkse Coaching & Bonuslessen - blijf je toegang houden tot de SSLJ en al deze extra’s. Het is geen abonnement of membership en kunt toch jaar na jaar blijven meedoen. Zo integreer je de cyclus van de natuur pas echt en dat vinden wij enorm belangrijk!

Door de Sacred Self-Love Journey sta ik al een heel stuk dichter bij mezelf. Ik dacht dat sommige dingen misschien te spiritueel zouden zijn voor mij omdat ik mij hiervoor niet echt als een spiritueel persoon zou omschrijven. Maar het is prachtig. Ik leer steeds meer over mezelf, hekserij en spiritualiteit dat het allemaal heel normaal voelt en alles op zijn plek valt.
K.
Ik zocht al een tijdje een spirituele plek waar ik op eigen tempo mijn spiritualiteit kon ontdekken en uitbreiden. Ik twijfelde over het geld bedrag, maar dat was 1 punt tegenover zoveel positieve dat het uiteindelijk geen bezwaar mocht zijn. De SSLJ heeft me tot nu toe opgeleverd dat ik meer luister naar mijn lichaam en intuïtie en daarbij hulpmiddelen gebruik (tarot/edelstenen/meditatie). Emmelie & Landa, blijf vooral doen wat jullie doen. Jullie zijn zo open, warm, gezellig.
Madelon
Ik zou de SSLJ aanraden, omdat het even een moment is voor jezelf. De video's zijn heel leerzaam (en vaak grappig) en de opdrachten goed uitvoerbaar. Even niet op je telefoon, maar echt iets doen. Ik vind de chemie tussen Landa en Emmelie heel fijn en toegankelijk. De live 1x per maand op Insta is een plek waar je gezien, gehoord en gedragen wordt.
Nathalie

Wie zijn..

Emmelie & Landa

Allebei al jaren bezig met bewust leven & spiritualiteit, het moest werkelijk zo zijn dat deze twee heksen elkaar ontmoetten!

Emmelie & Landa deinzen beide niet terug voor het aankijken van oude patronen en gedachten die hen niet meer dienen, maar kunnen ook hard lachen met elkaar.
Hun fijne energie en wijsheid geven ze met alle liefde door. Van mens tot mens. Van hart tot hart.

Landa Penders combineert als Spiritueel Fotograaf healingwerk met fotografie. Zo heeft ze al 100-en vrouwen (en enkele mannen) geholpen hun zelfliefde te verhogen én vieren. Je hebt haar werk wellicht gezien in de Happinez en HX Magazine.

Emmelie Rietveld is expert in Body Wisdom en faciliteert o.a. Embodied Dance Journeys. Daarin begeleidt zij met veel zachtheid het doorvoelen van oude pijnen en emoties door middel van intuïtieve beweging.

Het bundelen van hun krachten zorgt voor een veilige, liefdevolle container waarin jij de ruimte krijgt om jezelf helemaal te (leren) omarmen, zodat jij je leven kunt leven in overgave, overvloed & vol liefde.

Is de SSLJ voor jou geschikt?

“Ik ben al jaren op het spirituele pad, leer ik nog wel iets nieuws?”

In de SSLJ bevinden zich ook yoga-teachers, energiewerkers & holistische therapeuten. Tuurlijk zullen er dingen langskomen waar je al kennis mee hebt gemaakt, maar als je al lang op dit pad bent, dan weet je dat herhaling key is voor het integratieproces. Je wordt sowieso geprikkeld om met een nieuwe lens naar jouw eigen mindset te kijken.

Je begint pas net met spiritualiteit en zelfontwikkeling.

Welkom! Je denkt misschien dat je pas ‘net’ begint, maar wij geloven dat je een spiritueel wezen bent met een menselijke ervaring. Je weet meer dan je denkt en bent al heel dit leven bezig met jezelf ontplooien. 😉 Maak je geen zorgen, we leggen alles duidelijk uit in de video’s en coachingmomenten zodat je alles zult begrijpen.

Je bent op zoek naar quick fixes om in jouw hoogste potentieel te stappen.

Voor alles is een tijd en een plek, dat is wat de natuur ons laat zien en waar je op gaat meebewegen in dit programma. De SSLJ laat je ervaren hoe het is om op een tempo dat bij jou past steeds meer lagen af te pellen en voor sommige thema’s heb je nu eenmaal meer tijd nodig dan voor andere. En dat is precies hoe het hoort te gaan. Take your time! Je bent welkom.

De SSLJ is geen vervanging van professionele hulp.

Wij raden je altijd aan om, indien nodig, professionele hulp in te schakelen voor de juiste, passende begeleiding wanneer je op zoek bent naar heling van trauma, depressie, burn-out & soortgelijke klachten. Wel kan de SSLJ bijdragen náást een dergelijk traject, voor een holistisch perspectief.

Check hier een van de VIDEO'S uit de Sacred Self-Love Journey

Video afspelen

Zo werkt de SSLJ

STAP 1 Zodra je de cursus aanschaft krijg je direct toegang tot de online leeromgeving. We leggen je uit hoe de SSLJ werkt en jij kunt in je eigen tijd, op je eigen tempo, de video’s bekijken en de rituelen inplannen.

STAP 2 • Je begint met de video’s in de maand/module waarin je bent ingestapt. Maar voel jij de behoefte om direct met een bepaald thema aan de slag te gaan, voel je dan vrij om video’s uit een andere maand/module te pakken. Er is voor 9,5 uur aan materiaal voor je beschikbaar.

STAP 3
Je meldt je aan bij de online community op Instagram en zult in de loop van de dag worden toegelaten. Hier mag je direct connecten onder de ‘tegels’. Ook is dit de plek waar Emmelie & Landa elke 3e week van de maand coaching geven. Waar je ook bent in je leven, ontvang begeleiding bij de thema’s die nu bij jou spelen.

STAP 4 • Je volgt het jaarwiel als je meedoet met de SSLJ. Door het doen van de rituelen – op een manier die bij jou past – merk je dat je meer rust in je koppie en zelfliefde krijgt.

STAP 5 • Heb jij het eerste jaar van de SSLJ doorlopen, dan blijf je gewoon toegang houden! Juist door het herhalen van het programma, die de cyclus van de natuur volgt, zul je lagen dieper gaan en alles dat belangrijk is voor jou integreren in jouw leven.

Wauw! Wat was dit een fijne samenkomst! Er is echt iets losgekomen bij mij vandaag en ik ben zo blij dat ik dit met jullie lieverds kon delen. Ik weet waar ik de komende tijd mee aan de slag kan.

• Mabon Sharing Circle •
Iris
Wauw, dank je wel Emmelie, het was mijn eerste ervaring met embodied dance, wat fijn en bevrijdend was dit! ik ga deze zeker vaker doen.

• Innerlijk Kind
Danjela
Wauw wat een ervaring! Ik voel me mega ontspannen na afloop. Ik voelde ook heel goed aan welke chakra's ik nog mag werken 🙂 Dank hiervoor!!

Chakra Reis
Loes

Profiteer deze maand van de BONUS


Stap je nu in de Sacred Self-Love Journey, dan ontvang je de Magische Starterskit t.w.v. € 33,33 gratis bij je thuis.

Hierin zitten fijne items die je direct kunt inzetten bij de rituelen, gemaakt door lokale ondernemers met hart voor de natuur.


Op = Op

€ 799 € 385

 

FAQ

Ik ben ervaren, ga ik iets nieuws leren?

Als je veel ervaring hebt met spiritualiteit & zelfontwikkeling dan weet je dat herhaling en integratie belangrijk is. Je zult dingen horen die je al kent, maar er ook zeker weer nieuwe dingen uithalen. Misschien wil je juist frequenter bezig zijn met jouw rituelen, ook daar helpt de SSLJ je mee! 

Moet je heel spiritueel zijn?

Veel van onze inspiratie komt uit de oude natuurreligie; hekserij. Hoe meer je hierover leert, hoe natuurlijker en vanzelfsprekend dit voelt. Wij leggen alles op een duidelijke manier uit, begrijpbaar voor iedereen. Nee, je hoeft niet heel spiritueel te zijn, maar een open mind is wel belangrijk!

Hoe weet ik of dit programma iets voor mij is?

Je leest de FAQ, dat betekent dat er iets in jou zich aangetrokken voelt om ook deze reis te gaan maken. Neem een momentje in stilte om te connecten met jouw gevoel door je hand op je hart te leggen en 3x diep in en uit te ademen. Wat zegt je hart?

Wat als ik de cursus toch helemaal niks vind?

Dan krijg jij gewoon je geld terug, mits je ons dat binnen 14 dagen laat weten. Zo kun je het gewoon risk-free proberen. Wij durven namelijk met liefde te beloven dat dit programma eraan gaat bijdragen dat jij jezelf nog beter leert kennen én omarmen! 

Kan ik meedoen zonder social media?

Ja, dat kan heel goed. Het enige dat je dan mist is de Instagram Community. Connecten met anderen kan ook in de online leeromgeving onder de video’s.

Kan ik in termijnen betalen?

Yes! Je kunt in 4 termijnen betalen.

Is de SSLJ een abonnement?

Nee. Je betaalt eenmalig voor de toegang en blijft daarna toegang houden tot het programma. 

Mijn vraag staat hier niet tussen.

Stuur ons een mailtje naar info@sacredschool.nl en we beantwoorden jouw vraag met liefde! 

Allemachtig, wat een bijzonder ritueel. Van allerlei zware emoties in het eerste deel, via de vragen naar het licht.

• Higher Power Statement
Miranda
Wat een heerlijke meditatie. Heerlijk gedaan bij mijn altaar met de zon op mijn lijf, heb er weer energie van gekregen. 

• Oogst Meditatie
Danjela
Ik hou van dit ritueel, sinds ik deze vorig jaar deed, heb ik elke maand een dopamine detox ingepland, zalig!

• Dopamine Detox
Berthe

Sacred Self-Love Journey

Hét online programma vol zelfontwikkeling & spiritualiteitLeer leven met de energie van de seizoenen & durf je authentieke zelf te zijn. Alle thema’s die in een jaar worden behandeld dragen bij aan jouw proces naar meer zelfliefde.

100 video’s & audio’s (9,5 uur)

Verdeeld over 12 maanden, met fijne thema’s passend bij de energie van die maand, zoals: space holden voor jezelf, balans creëren, innerlijk kind, schaduwwerk & nog veel meer.

Instagram Community

Waar je in een veilige container met meer dan 80 andere SSLJ reizigers kunt verbinden, je proces kunt delen en vragen kunt stellen.

Forever toegang tot de lessen

Ook als jouw eerste jaar voorbij is. Zo kun je de inzichten die je opdoet écht integreren.

Bonus: Gastdocenten

Je ontvangt extra lessen over hun expertise, zoals: De Wereld van de Tarot - Sytse Monsma (Kosmisch Verbinder), Controle over jouw Energie - Natascha de Hulster (Praktijk Akitsu) & Our Sacred Cycle - Nada Petravic (Down to Earth Women).

BONUS in 2023

Stap je dit jaar nog in, dan vier je de heksenfeesten Mabon & Yule middels een online Sharing Circle. Een magisch moment om even bij jezelf in te checken en te verbinden met de andere reizigers.

Sacred Self-Love Journey

€799 € 385

Fotografie op deze pagina: Joyce Huis & Landa Penders

Sacred School

Vergroot jouw zelfliefde door middel van zelfontwikkeling en spiritualiteit. De Sacred School helpt je om jezelf helemaal te omarmen.

Volg ons op Instagram: @sacredschool.nl

Contact

Sacred School

Stoomloggerweg 8 unit 1.8
3131 KT Vlaardingen
(alleen op afspraak)

info@sacredschool.nl

KVK: 69940568
BTW: NL002198676B86

top
© 2024 Sacred School | Landa Penders