De Meest Laagdrempelige Self-Care Challenge

De meest laagdrempelige self-care challenge voor drukke mensen.

De Meest Laagdrempelige Self-Care Challenge

Te druk om jezelf een dagelijks momentje van rust te gunnen? Kickstart nu je self-care practice op een manier die zo makkelijk is, you can’t go wrong! 😉

Tijd voor jezelf.. hoe dan?


Je kunt helemaal into self-care zijn, elke dag mediteren, je journal volschrijven en mantra’s zingen in je bad omringd met kaarsen. We love it. Maar soms.. lig je er helemaal af.

Het leven werkt soms je self-care practice gigantisch tegen. Werk, baby’s, vrienden, zorgen.. allerlei dingen slokken je tijd – en vooral je aandacht – op! Zonde, want je hebt er echt baat bij. Maar het laatste wat je wilt is je schuldig voelen dat het allemaal niet lukt.

Daarom hebben wij een fantastische manier voor je om die self-care practice weer op te pakken, zonder schuldgevoelens en mét positieve energie. Je kunt dit niet fout doen!

We maken self-care héél makkelijk voor je!

 

Met de Meest Laagdrempelige Self-Care Challenge ga je 5 dagen lang een mini momentje voor jezelf pakken, zodat je eindelijk weer wat rust en ontspanning in je dag gaat ervaren.

Het begint met drukken op play. Dat lukt je bij Netflix ook vaak genoeg, dus zal dat vast ook lukken bij de (super korte) video die je elke dag ontvangt. Wij leggen je daarin uit hoe het makkelijke, maar fijne self-care ritueel werkt en jij voert het – ergens op de dag – uit.


Gun jij jezelf deze 5 minuutjes per dag?

 

Wat levert het je op?

 

Bewust iets voor jezelf doen in je drukke leven, ook al is het maar 5 minuten per dag, geeft je het gevoel dat je zelf weer de touwtjes in handen neemt in plaats van dat je geleefd wordt (door kids, werk, zorg etc.)

• De self-care rituelen zijn ZO makkelijk en tegelijkertijd geven ze je een moment van rust en ontspanning. Dát verdien jij!

• Door te beginnen met iets dat absoluut minimale moeite kost, maar toch de moeite waard is om ‘af te vinken’ roep je een positief gevoel op. Het is het begin van een herprogrammering, want..

• Als je eenmaal begint met een klein self-care momentje, kán het zomaar zijn dat je nog meer tijd kunt vinden om het door te zetten. 😉

• Wij beloven je fijne, lichte energie. Droppen af en toe nog een goed inzicht waar je wat aan hebt. En jij geeft je self-care practice weer een kickstart.

 

Met de De Meest Laagdrempelige Self-Care Challenge geef je jouw practice weer een kickstart!

De Meest Laagdrempelige Self-Care Challenge

5 dagen lang ontvang je elke dag een korte video waarin Emmelie & Landa je een makkelijk self-care ritueel uitleggen.

Voer het uit en geniet van rust, ontspanning en verwondering. Je kunt dit niet fout doen en zo geef je jouw self-care practice een kickstart!

 
Je kunt vandaag beginnen!

€ 24,99  € 19,99

Dit zeggen de deelnemers:

Heerlijk, jullie inspireren mij zo erg! Dat ik zelfs onder het kijken van dit filmpje mijn handen even lekker ingesmeerd heb (gemaseerd zelfs). En vandaag opdracht 1 en 2 nog een keer achter elkaar gedaan. Het boek bewaar ik voor vanavond 😏
Illona
Ik merkte dat ik als vanzelf begon te mediteren. Het staren in de kaars werkte zo ontspannend, dat mijn ogen dicht vielen en ik naar binnen keerde. Ik weet ook niet precies hoelang ik in stilte heb gezeten. Daarna dronk ik mijn koffie (gelukkig nog warm) en begon ik spontaan AUM te chanten haha. Het was een fijne ervaring om de dag mee te starten.
Emmelie
Wauw wat heerlijk om dit stokje achter de deur te hebben. Ik voel me nu al zoveel rustiger nu ik weet/begrijp hoe ik even mijn mini momentje kan pakken. Ik schrijf wel veel, maar soms zijn dingen niet in woorden te benoemen tot je iets tekent of ziet of zelfs voelt. 🙂
Niesjen
Voordat ik begon (een dag later) dacht ik waar haal ik die 2 minuten vandaan? Nadat de twee minuten omwaren bleef ik heerlijk nog even zitten! Ik begon gelijk dieper te ademen en de wereld om me heen verdween gewoon 😬
Illona

De Meest Laagdrempelige Self-Care Challenge brengt je..

Tijd voor jezelf

5 minuutjes bewust tijd aan jezelf spenderen draagt bij aan het 'herprogrammeren' van jezelf. Want je weet dat je het waard bent om elke dag te ontspannen!

Plezier

Self-care en ontspanning hoeven niet altijd serieus. We leggen je de rituelen uit op een lichte, grappige wijze. Het zou zo maar kunnen dat je tijdens het kijken van de video's al in een deuk ligt..

Inspiratie voor self-care

Voel je vrij om onze simpele, korte rituelen eigen te maken door ze langer te maken en te combineren voor jouw self-care practice.

Wie geven de challenge?

Emmelie & Landa

Allebei al jaren bezig met bewust leven & spiritualiteit, het moest werkelijk zo zijn dat deze twee heksen elkaar ontmoetten!

Emmelie & Landa deinzen beide niet terug voor het aankijken van oude patronen en gedachten die hen niet meer dienen, maar kunnen ook hard lachen met elkaar.
Hun fijne energie en wijsheid geven ze met alle liefde door. Van mens tot mens. Van hart tot hart.

Landa Penders combineert als Spiritueel Fotograaf healingwerk met fotografie. Zo heeft ze al 100-en vrouwen (en enkele mannen) geholpen hun zelfliefde te verhogen én vieren. Je hebt haar werk wellicht gezien in de Happinez en HX Magazine.

Emmelie Rietveld is expert in Body Wisdom en faciliteert o.a. Embodied Dance Journeys. Daarin begeleidt zij met veel zachtheid het doorvoelen van oude pijnen en emoties door middel van intuïtieve beweging.

Het bundelen van hun krachten zorgt voor een veilige, liefdevolle container waarin jij de ruimte krijgt om jezelf helemaal te (leren) omarmen, zodat jij je leven kunt leven in overgave, overvloed & vol liefde.

Is de challenge voor jou?

“Ik heb al een dagelijkse self-care practice.”

Good for you! Dan weet jij wat het je oplevert om jezelf elke dag bewuste tijd te gunnen. Deze challenge zal je dan vooral een extra ritueeltje geven. Wie weet ontdek je iets dat je nog niet kent en voeg je het toe aan jouw eigen practice. Voel je vrij om mee te doen!

"Self-care is compleet nieuw voor mij."

Welkom! Zelfzorg is super belangrijk. Het zorgt voor een vol batterijtje, zodat je beter in staat bent jouw ding te doen. Als je geen idee hebt hoe je met self-care moet beginnen, dan is deze challenge een super fijne manier om hiermee te beginnen.

"Heb ik na deze challenge een self-care practice?"

Deze challenge is bedoeld als een introductie tot het nemen van momentjes voor jezelf. Laat je inspireren door de rituelen en breid ze gerust uit na deze challenge. Zie het als een self-care proeverij. Hierna ligt het aan jou of jezelf zult toewijden aan jouw dagelijkse zelfzorg. Wel geven we een optie om met onze hulp nog dieper in jouw self-care te duiken na de challenge.

"Waarom duurt het maar 5 minuten per dag?"

Wij weten als geen ander hoe bewust tijd voor jezelf nemen kan voelen als iets wat zo ver buiten je bereik lijkt te liggen. Dan is het makkelijker om er gewoon helemaal niet aan te beginnen en Netflix aan te zetten. Door te beginnen met 5 minuutjes per dag, proef je als het ware van wat self-care voor je kan doen. Wij zijn ervan overtuigd dat je na het 'proeven' langer tijd eraan wilt spenderen.

Zo werkt de Challenge

STAP 1 Zodra je de challenge aanschaft krijg je direct toegang tot de online leeromgeving en de eerste self-care opdracht. Kijk de video ergens op deze dag. De video kost je maximaal 3 minuten, dus al zit je op de wc, druk gewoon op play.

STAP 2 • Voer het korte ritueel uit. Dit kan direct na het kijken van de video, maar je kunt het ook inplannen. Bijvoorbeeld als de kids op bed liggen of tijdens je pauze.

STAP 3
Na het doen van het ritueel mag je, als je dat leuk vindt, iets delen over jouw ervaring via jouw social media. We hebben daar een leuke prompt voor. Het is uiteraard niet verplicht, je doet dit immers voor jezelf.

STAP 4 • Na 5 dagen heb je de challenge voltooid en heb je 5 korte, makkelijke rituelen gedaan die je meer rust en ontspanning brengen. Sta eens even stil en voel hoe het voelt dat je dit jezelf hebt gegund deze week!

STAP 5 • Nu je weer hebt ervaren wat self-care voor je kan doen, hoe laagdrempelig ook, kun je zelf weer verder. Maak er je eigen ritueel van of ga met ons mee op reis.

Een kijkje in de keuken.. 😉

De Meest Laagdrempelige Self-Care Challenge

5 dagen lang ontvang je elke dag een korte video waarin Emmelie & Landa je een makkelijk self-care ritueel uitleggen.

Voer het uit en geniet van rust, ontspanning en verwondering. Je kunt dit niet fout doen en zo geef je jouw self-care practice een kickstart!

 
Je kunt nu beginnen!

€ 24,99  € 19,99

Fotografie op deze pagina: Joyce Huis & Landa Penders

Sacred School

Vergroot jouw zelfliefde door middel van zelfontwikkeling en spiritualiteit. De Sacred School helpt je om jezelf helemaal te omarmen.

Volg ons op Instagram: @sacredschool.nl

Contact

Sacred School

Stoomloggerweg 8 unit 1.8
3131 KT Vlaardingen
(alleen op afspraak)

info@sacredschool.nl

KVK: 69940568
BTW: NL002198676B86

top
© 2024 Sacred School | Landa Penders