Home

Vind innerlijke rust en acceptatie via de transformatieve programma’s van Sacred School. 

Wij planten zaadjes, jij mag ze oogsten.

De Sacred School heeft als missie om mensen meer in contact te brengen met wie zij in werkelijkheid zijn: een authentiek mens met een eigen ritme en schoonheid. Iemand die zichzelf volledig accepteert.


Wij geloven namelijk dat je goed bent, zoals je in essentie bent. Het leven gooit echter uitdagingen op je af. Denk aan overtuigingen van anderen, maar ook trauma, met kleine t of grote T. Daardoor leef je naar de verwachtingen van anderen, de maatschappij of je innerlijke criticus.

De natuur om ons heen leert ons dat het ook anders kan. Elke bloem is uniek en bloeit op eigen tempo. De seizoenen volgen elkaar op in een oneindige cyclus. De elementen hebben elk kwaliteiten die wij als mens ook in ons hebben. Denk maar aan emoties (water) of creatiekracht (vuur).

Door stil te staan bij je binnen- en buitenwereld én de juiste grondstoffen te geven aan jouw persoonlijke groeiproces, kun je jezelf in alle volledigheid leren omarmen. Welkom bij Sacred School.

Ons aanbod

De Meest Laagdrempelige Self-Care Challenge

Te druk om jezelf een dagelijks momentje van rust te gunnen? Kickstart nu je self-care practice op een manier die zo makkelijk is, you can't go wrong! 😉

Sacred Self-Love Journey

Hét online programma vol zelfontwikkeling & spiritualiteit. Leer leven met de energie van de seizoenen & durf je authentieke zelf te zijn. Alle thema’s die in een jaar worden behandeld dragen bij aan jouw proces naar meer zelfliefde.

De Sacred School Podcast

Elke aflevering is een cacaoceremonie waarin Emmelie & Landa openhartige, intieme gesprekken voeren met mensen die hen inspireren op het gebied van zelfliefde, zelfontwikkeling en spiritualiteit.

Sacred School

Vergroot jouw zelfliefde door middel van zelfontwikkeling en spiritualiteit. De Sacred School helpt je om jezelf helemaal te omarmen.

Volg ons op Instagram: @sacredschool.nl

Contact

Sacred School

Stoomloggerweg 8 unit 1.8
3131 KT Vlaardingen
(alleen op afspraak)

info@sacredschool.nl

KVK: 69940568
BTW: NL002198676B86

top
© 2024 Sacred School | Landa Penders