• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Home

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Terug naar jouw kern


Je bent op het punt gekomen dat je meer voor jezelf wilt kiezen. Je verlangt naar meer zelfliefde en om met liefdevolle aandacht jezelf te ontwikkelen, maar waar begin je?

De
Sacred Self-Love Journey leert je op toegankelijke wijze magische self-care rituelen, geïnspireerd door de cyclus van de natuur en de Keltische Jaarfeesten. Ga je mee op reis?

Hoe ziet jouw leven eruit als je genoeg tijd voor jezelf neemt?

Je hebt jouw intuïtie gevolgd en bent terecht gekomen op deze pagina. Je bent je bewust geworden van de sneltrein van onze maatschappij. Het is tijd om de dingen anders te gaan doen. Tijd om weer terug tot jezelf te komen, om te ademen, om je heen te kijken en bewust te worden van hoe bijzonder het leven eigenlijk is.

De energie van de Westerse wereld is eeuwenlang niet in evenwicht geweest. Steeds meer mensen voelen dat het zo niet langer vol te houden is. Zij zijn naar binnen gekeerd en voelen het verlangen om zich los te maken van de oude systemen. Daaraan beginnen is eigenlijk heel simpel: je begint bij jezelf.

Door Magische Self-Care Rituelen uit te voeren zul je jouw bewustzijnsniveau verhogen. Je leert stap voor stap hoe je jouw zelfliefde kunt vergroten en hoe je leert herkennen waar jij het gelukkigst van wordt.

Wij geloven dat een ieder die zichzelf lief heeft, ook lief is voor de mensen om hen heen. En dat kan een butterfly effect van Liefde & Licht creëren!

Self-Care rituelen

De Sacred Self-Love Journey neemt je een jaar lang mee om op toegankelijke wijze over magische self-care rituelen te leren en deze eigen te maken.

Voor iedereen

Iedereen is welkom om mee te doen, welk geslacht of geaardheid je ook hebt. Of je jezelf nu identificeert als heks of niet. Het is een plek voor iedereen die voelt dat hij/zij/hen het nodig heeft.

Duidelijke content

Je volgt korte videolessen waarin Emmelie & Landa je meenemen in de wereld van de heksenfeesten, seizoenen, zelfliefde en zelfontwikkeling.

De Sacred Self-Love Journey geeft je tools om high te viben

Stap binnen in de online leeromgeving waar Emmelie & Landa je een warm welkom heten. 

Een jaar lang staan er elke maand korte video’s klaar waarin je leert over Magische Self-Care Rituelen die je op jouw eigen manier en in je eigen tijd kunt uitvoeren.

Geïnspireerd door de seizoenen en heksenfeesten blijven we verbonden met de cyclus van de natuur. Wij zijn immers natuur.

De Magische Self-Care Rituelen worden toegankelijk gebracht en kun je vaak gewoon met huis-, tuin- en keukenspullen uitvoeren. Je hoeft geen heks te zijn, slechts een open mind en een beetje interesse in spiritualiteit te hebben.

Video afspelen

De Sacred Self-Love Journey in ‘t kort:

♥ Je leert Magische Self-Care Rituelen

♥ Die je in je eigen tijd kunt inplannen

♥ En makkelijk kunt uitvoeren met spullen die je al in huis hebt

♥ Geïnspireerd door de Keltische Jaarfeesten en de natuur

♥ Een jaar lang elke maand toegankelijke videolessen

♥ Zodat jij jouw eigen spirituele self-care basis (verder) ontwikkelt 

Maar dat is nog niet alles! Dit komt er ook bij:

♥ Je krijgt een magische starterskit toegestuurd bij aanmelding (t.w.v. €25)

♥ Connect met elkaar in de besloten Instagram community

♥ Gastdocenten geven verdieping in hun expertise

♥ Elk seizoen kun je deelnemen aan een online sharing circle

♥ Emmelie & Landa gaan elke maand live om al je vragen te beantwoorden

♥ Is het jaar voorbij, dan begin je weer opnieuw: eeuwige toegang

 

Je betaalt eenmalig voor toegang (geen abonnement), want je blijft toegang houden tot de online leeromgeving! 

 

FAQ

Voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot het uitvoeren van self-care rituelen. De lessen worden op toegankelijke wijze gebracht, dus of je een ervaren yogi of een newbie bent in de wereld van spiritualiteit maakt niet uit. De SSLJ is een inclusieve plek waar iedereen welkom is, ongeacht geslacht of geaardheid.

De SSLJ is geen abonnement. Je betaalt eenmalig voor toegang en blijft toegang houden als jouw eerste jaar verlopen is.

Komt het niet zo goed uit om een ritueel uit te voeren? Voel je dan vrij om deze later te doen of even over te slaan. De SSLJ is het effectiefst als je alle rituelen uitvoert, maar het is aan jou wanneer je ze inplant.

Zeker! Onder elke video kun je berichtjes achterlaten en vragen stellen. Maak daar gerust gebruik van. Doe ook eens mee aan een sharing circle (via Zoom of in ‘t echt) om anderen te leren kennen.

Leuke vraag! Het is fijn als je interesse hebt in spiritualiteit, maar je hoeft niet veel ervaring te hebben of veel te weten. 

Stuur gelijk even een mailtje naar info@sacredschool.nl, dan beantwoorden we jouw vraag met liefde.

Wie zitten er achter de Sacred School?

Met veel liefde delen Emmelie & Landa hun opgedane kennis op het gebied van spiritualiteit. Hun visie? 

Juist in deze tijd, waarin er zo gigantisch veel gebeurt in de wereld, is het nodig om stil te staan bij wat jij nodig hebt. Want hoe beter jij voor jezelf zorgt, hoe beter je voor anderen kunt zorgen. En zo geven we samen bewust vorm aan een mooiere wereld.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ervaringen

Ik zocht al een tijdje een spirituele plek waar ik op eigen tempo mijn spiritualiteit kon ontdekken en uitbreiden. Ik twijfelde over het geld bedrag, maar dat was 1 punt tegenover zoveel positieve dat het uiteindelijk geen bezwaar mocht zijn. De SSLJ heeft me tot nu toe opgeleverd dat ik meer luister naar mijn lichaam en intuïtie en daarbij hulpmiddelen gebruik (tarot/edelstenen/meditatie). Emmelie & Landa, blijf vooral doen wat jullie doen. Jullie zijn zo open, warm, gezellig en betrekken ons bij de cursus.
Madelon
De Sacred Self-Love Journey brengt me vooral meer me-time! Daarnaast lijkt het of ik anders naar buiten kijk, naar de wereld/natuur. Dankbaarder ofzo? Het leek mij een leuke manier om nieuwe rituelen te leren en tegelijk wat meer zelftijd in te bouwen. Het is een heel gezellige community waar tijd is om er ook niet te zijn af en toe.
Loes
Ik koos voor de SSLJ omdat het een veilige omgeving is waarin ik mag bewegen hoe ik wil. Op de voor- of achtergrond, maar wel de bedding heb van medeheksen die dezelfde beweging maken voor zichzelf: de stap voor zelfliefde. Tot nu toe heeft het me rust gebracht! En de reis in mezelf heeft haar eigen ritme en door daar juist rust en slow motion in te brengen (waaronder meer offline zijn) geeft het ruimte tot verbinding mét mezelf. Als je thuis wil komen op eigen tempo in een veilig warm nest, zonder moeten of streven, gun jezelf dan deze journey.
Niki
SSLJ is een fijne, toegankelijke leeromgeving. Alles is makkelijk terug te vinden en de video's zijn top! De informatie wordt op een leuke spontane manier gebracht en je zit (bijna) nooit langer dan 10 minuten te kijken.
Mei-Ying
Door de Sacred Self-Love Journey sta ik al een heel stuk dichter bij mezelf. Ik dacht dat sommige dingen misschien te spiritueel zouden zijn voor mij omdat ik mij hiervoor niet echt als een spiritueel persoon zou omschrijven. Maar het is prachtig. Ik leer steeds meer over mezelf/ heksen en spiritueel dat het allemaal heel normaal voelt en alles op zijn plek valt.
Anoniem
Ik voelde dat ik mijn spirituele kant wilde onderzoeken, maar had een paar associaties met spiritualiteit die ervoor zorgden dat ik dat moeilijk vond om te doen en voor 'uit te komen' (zweverig en humorloos bijvoorbeeld). Toen ik Landa & Emmelie en de SSLJ ontdekte zag ik dat het ook op een manier kon die bij mij past. Tot nu toe is het precies de juiste balans tussen serieus en diep, maar ook gewoon fun en lichtere kost. Ik voel nu vooral de opening naar mezelf om rituelen te doen en me niet belachelijk te voelen. Het smudgen vond ik bijvoorbeeld heerlijk om te doen met de playlist van SSLJ erbij!
Jet

De Sacred Self-Love Journey..

♥ geeft je jouw eigen spirituele self-care basis

♥ versterkt de connectie met jezelf

♥ zorgt voor bewustwording van de veranderingen in de natuur

♥ onthult hoe je magie in kunt zetten in je dagelijkse leven

♥ laat je kennis maken met acceptatie, overgave en toewijding

♥ laat je verbinden met gelijkgestemden

♥ helpt je ontdekken wat jouw purpose is in dit leven

♥ leert je zacht zijn voor jezelf en anderen

Het mooie is dat dit allemaal in jou zit. Wij helpen je er ruimte voor te maken.

De waarde van de Sacred Self-Love Journey is € 1099, maar je kunt NU instappen voor € 333. De beste investering in jezelf!


Dus lief mens, ga je mee op reis?

top
© 2023 Sacred School | Landa Penders