Mini-Retreat

Journey to the Heart

Tijdens dit mini-retreat ervaar je hoe het is als je jouw hart met je hele lichaam verbindt. Kom eindelijk uit dat koppie en leer wat doorvoelen werkelijk is in een omgeving waar je wordt gedragen.

 

 


Hét mini-retreat om dieper in jouw zelfliefde te duiken:
JOURNEY TO THE HEART.

 

Als ons lichaam een huis zou zijn, dan is ons hoofd slechts de zolder. Leer op dit retreat hoe het voelt als je dagelijks alle kamers bewoont. Het is tijd om jouw gevoelens te doorvoelen, ze te vergroten én er expressie aan te geven. Sta jezelf toe om opnieuw te connecten met jouw hart en jouw Sacred Self-Love

 

 

Feeling is Healing

Hoe zou jij het vinden om..


❂  ..te leren hoe je kunt luisteren naar jouw Body Wisdom?

❂ ..je meer verbonden te voelen met Mama Gaia, energie en je intuïtie?

❂ ….je super geaard te voelen als spirituele ziel?

❂ ..meer sensualiteit, liefde, plezier & bliss te voelen?

❂ ..je hart te openen in een veilige, gedragen omgeving met gelijkgestemden?

Hi, wij zijn Emmelie & Landa

Eind 2020 werd de Sacred School opgericht. Een veilige plek die handvatten biedt om met jouw zelfliefde aan de slag te gaan met behulp van spiritualiteit. Ons online programma de Sacred Self-Love Journey heeft inmiddels meer dan 60 reisgenoten en nu is het tijd voor ons eerste live event!

Emmelie Rietveld is naast heks & mama ook Embodied Temple Keeper.

Zij begeleidt je in het proces om uit je hoofd te komen en de connectie tussen lichaam en ziel te hervinden. Zo word je je bewust van wat er speelt in jouw lichaam, welke kennis daar is opgeslagen en hoe je expressie aan je emoties kunt geven.

Zo’n proces heet een Embodied Dance Journey en Emmelie ontwikkelt unieke journey’s, zowel in groepsverband als 1 op 1.

Landa Penders is de andere helft van het duo achter de Sacred School. Als spiritueel fotograaf & facilitator is zij in staat om een heilig veld te creëren waarin alles omhoog mag komen wat doorvoelt mag worden. 

Naast Healing Photoshoots host zij elke maand een Goddess Circle. Door samen te komen, kun je verbinden, leren en helen. 

Dit gaan we doen

Are you ready for MAGIC?

Cacao Ceremonie

We starten het retreat met zetten van een intentie en het drinken van het heilige drankje cacao, een hartopenend medicijn dat je gaat helpen om meer te voelen.

Embodied Dance Journey

Vanuit een liggende meditatie ga je je lichaam en diens mogelijkheden verkennen. Geleidelijk en heel natuurlijk wordt je naar een staande positie geleid. Vanuit daar dans je met jouw vooraf ingestelde intentie. Tijdens deze journey wordt er aanspraak gedaan op de wijsheid van jouw lichaam. Alle kennis heb je immers al.

Sharing

Als afsluiter delen we met elkaar onze bevindingen. Vaak komen er waardevolle inzichten boven en door deze te delen kunnen we veel van elkaar leren.

Jouw ♥ als Bron

Ons hart is de plek waar we geluk, vreugde, intimiteit en liefde voelen. Een bron, de ware essentie van wie we zijn. Hoe goed luister jij naar je hart? Weet je altijd wat het je wilt vertellen?

Hoe zou het zijn als je op ieder moment van de dag kunt connecten met je eigen hart en de fluisteringen ervan kunt horen? Zou je andere keuzes maken? 

Wanneer je nauw luistert naar je hart, wanneer je haar echt kunt horen, kom je dichterbij jouw essentie. En zo kom je steeds dichter bij jouw mooiste versie, namelijk jouw authentieke zelf. Die volledig mag zijn zoals ze is. 

Veelgestelde Vragen

Oh mens, dit is MAGIC! Omdat je echt een intentie belichaamt, neem je alles wat je tijdens het retreat beleeft mee in je dagelijks leven. Jouw mind, body & soul komen weer in balans en tijdens elke practice werk je aan het helen van de collectieve energie. Veel vrouwen geven ook aan dat Embodied Dance bijdraagt aan het helen van de sisterhood wound. Kortom: het helpt je om je lichaam beter te leren kennen, emoties te doorvoelen en opgekropte gevoelens vrij te laten.  

In principe voor iedereen die er voor open staat om te werken met vrouwelijke energie. Elk mens heeft mannelijke én vrouwelijke energie in zich. Het is fijn als je ervaring hebt met meditatie, maar het is geen vereiste! 

Iedereen kan meedoen, of je nu ervaring hebt met dans of niet. Tijdens elke sessie haal jij er voor jezelf uit wat er op dat moment nodig is. Het enige dat je hoeft te doen is je over te geven en je te laten leiden door de muziek en de stem van de facilitator. 

Het verschil zit hem in heel veel dingen. Bij ecstatic dance is dansen en in extase raken zonder gebruik van middelen ‘het doel’. Bij embodied dance ga je een paar lagen dieper. Je creëert door middel van een begeleide reis een brug tussen jouw binnenwereld en de wereld om je heen. Je werkt met energie en integreert de intenties waar je mee werkt. Bijvoorbeeld het ervaren van complete vrijheid, of volledig in je kracht staan. Embodied dance is een reis van zo’n 1,5 uur die je vanuit een meditatieve staat maakt, waar ecstatic dance meer een avondje uit is. Bij embodied dance gaat het om het ervaren van alle wijsheid die al in jouw lichaam opgeslagen ligt en het belichamen hiervan.

When the body calls us back, we begin to find that we have a partner on the spiritual path that we didn’t know about—the body itself. In our meditation and in our surrounding lives, the body becomes a teacher.

mini-retreat
JOURNEY TO THE HEART


❂ Zondag 13 februari 2022

❂ 13:30 tot 16:30 uur
❂ Rotterdam
(adres volgt na aanmelden)
❂ Investering: € 111
Met code EARLYBIRD € 99
(geldig tot 22-01-22)
 

Ga jij op reis naar jouw ♥?

Laat je door ons dragen en stap in een veilige omgeving waar jij weer contact kunt maken met jouw lichaam, mind & ziel.


Na deze middag kun je de inzichten die je opdoet integreren en eigen maken. Je ervaart weer wat voelen is en profiteert daar van in jouw dagelijks leven.

Bovendien kun je met de code EARLYBIRD tot 22 januari ’22 gebruik maken van de early bird prijs, dus meld je vandaag nog aan.

• JOURNEY TO THE HEART •

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Sacred School

Vergroot jouw zelfliefde door middel van zelfontwikkeling en spiritualiteit. De Sacred School helpt je om jezelf helemaal te omarmen.

Volg ons op Instagram: @sacredschool.nl

Contact

Sacred School

Stoomloggerweg 8 unit 1.8
3131 KT Vlaardingen
(alleen op afspraak)

info@sacredschool.nl

KVK: 69940568
BTW: NL002198676B86

top
© 2023 Sacred School | Landa Penders